stem
banner
portfolio

Fritidsforeningen fortsætter


Taget fra Dinby.dk, se oprindelige artikel her

TILBUD: I januar i år så Fritidsforeningen Kildevæld dagens lys på Østerbro, med stor opbakning fra Kildevældskolens ledelse, skolebestyrelse og aktive forældre.

“Vores mission er at få samlet grupper af skolebørn og unge til forskellige aktiviteter som fodbold, volleybold, basketball, håndarbejde og dans, og prisen er aldeles overkommelig for alle forældre,” siger skolebestyrelsesformand Lartey Lawson, der har taget initiativ til foreningen, der organiserer fritidstilbuddene efter skoletid, både for børn som går på fritidshjem, og de som ikke gør.

Foreningen er blevet godkendt i Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning og har fået støtte fra Østerbro Lokaludvalg.

“Det er vores håb at vi kan få endnu flere hold op og køre, men det afhænger af om det er muligt at skaffe instruktører. For at kunne fungere optimalt, har vi brug for støtte fra forældre og erhvervslivet på Østerbro. Denne støtte kan gives som økonomisk donation eller man kan være frivillig,” siger Lartey Lawson, der oplyser, at alle næste alle instruktører fra sidste skoleår fortsætter, derudover er der oprettet et par nye hold.thf

Tilbage